JOURNALISTIEK

Er zijn zo veel onderwerpen die schreeuwen om een goed verhaal. Dagelijks heb ik wel een goed idee voor een spraakmakend artikel en qua onderwerpen beperk ik me niet. 

Als historicus kan ik zaken vanuit het verleden duiding geven en van uit een hedendaags perspectief bekijken. Ik werk vanuit Tolbert in het noorden van het land. Een gebied waar volop ontwikkelingen zijn. Het is geweldig werken en leven in dit stuk van Nederland, maar het levert ook boeiende artikelen op, want de economie, cultuur, sport en maatschappelijke ontwikkelingen staan hier niet stil. Heeft u al een correspondent in het verre Noorden? Foto's leveren we er graag bij.

Weet u wie de beste dravers zijn van Nederland? Ik wel! Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom de doodstraf? Ik publiceer er regelmatig over. Een interview of portret, actuele ontwikkelingen of een kijkje achter het nieuws. Wat gebeurt er in Tolbert of juist op de Spratley Eilanden? Kortom er is nog een wereld vol verhalen die ik graag voor uw krant, tijdschrift of website schrijf. In het Nederlands of in het Engels, want regelmatig publiceer ik
ook over de grens. Gaat u mee op ontdekkingsreis? 

For several publications I acted as correspondent in The Netherlands. My articles in the Pravda got noted worldwide. Would you also like a Dutch correspondent or are you in search for a journalist for a Dutch story, please get in touch. 
 
De Journalist, Dagblad van het Noorden, Friesch Dagblad, Consigne, De Paardenkrant, Bizz, Ondernemersbelang Westerkwartier/Friesland/Groningen/Drenthe, Pravda (Rusland), Venues Today (VS) , The Barents Tribune (Rusland), Sometimesaccurate.org, Way to Go (Nieuw Zeeland), Asuult (Mongolie) Bizz, Globalpolicy (VS) Hondenmanieren, Ondernemen!, Friesland Post  en vele andere bladen profiteerden al van mijn schrijfsels. Voor De Regiobode, BVL-Bulletin en RegioVisie Groningen werd gedurende vele jaren de redactie gevoerd.

| top |